Kerksite Hervormde Gemeente Langerak

Op deze webplek vindt u allerlei informatie over de Hervormde Gemeente te Langerak.
Langerak ligt in de Alblasserwaard, ten zuiden van de Lek.

Een internetpagina biedt slechts een vluchtige indruk. Tijdens de kerkdiensten leert u ons kennen: als wij ons oefenen in het geloof en zo deel uitmaken van de wereldwijde kerk van Jezus Christus. Elke zondag komen wij bijeen, om 9.30 uur en 18.30 uur, in het eeuwenoude kerkgebouw langs de dijk.

Wilt u meer weten over wie we zijn, wat we doen en waar u ons kunt vinden, dan kunt u altijd mailen met de scriba.

Nieuwsflitsen

De jaarlijkse rommelmarkt wordt weer gehouden op zaterdag 18 mei 2019. Klik hier voor meer informatie.

Het Signaal van maart 2019 is weer gepubliceerd.

Er is een Privacyverklaring opgesteld waarin wordt beschreven hoe de Hervormde Gemeente Langerak omgaat met de privacygevoelige gegevens van de gemeente. Dit volgens een model van de PKN. U kunt de privacyverklaring vinden in het menu bij Bestuurlijke zaken.

Op dit moment is er geen algemene informatie.